Activiteit

Natuurcollege nachtvlinders

donderdag 17 augustus 2023 , 21:00 - 22:45 uur
Illustration

Leer alles over nachtvlinders tijdens dit Natuurcollege met bioloog Luc Hoogenstein! We lokken ze met een speciale lamp en laken en kunnen ze dan prachtig bekijken.
Tijdens dit Natuurcollege staat de nachtvlinder in de spotlight. Bioloog Luc Hoogenstein deelt zijn kennis over de nachtvlinders. Met een sterke lamp lokken we de nachtvlinders. En een wit laken als achtergrond zorgt dat we ze heel goed kunnen zien.

Over Luc
Luc is allround bioloog, woont in Lunetten en heeft op zijn balkon al heel veel verschillende soorten nachtvlinders gespot. Hij heeft een grote voorliefde voor natuurfotografie, de foto van de vuursteenvlinder op deze pagina is door hem gemaakt. Bekijk meer foto’s op zijn Instagram pagina.

Handig om te weten:
De activiteit is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen alleen onder begeleiding. Inschrijving is verplicht in verband met een beperkt aantal deelnemers. 

Starttijd: 21.00 uur op stadsboerderij Koppelsteede.
De eindtijd ligt rond 22.45 uur maar kan uitlopen als er speciale vondsten zijn.
Kosten: €5,- per volwassene, kinderen gratis.

Dit natuurcollege zal voornamelijk buiten plaats vinden. Mocht er veel regen vallen de avond van dit natuurcollege dan gaat het niet door. We zullen je in dat geval informeren.
Aanmelden kan via: https://www.utrechtnatuurlijk.nl/activiteiten/natuurcollege-nachtvlinders-op-koppelsteede/

 

Locatie
Stadsboerderij Koppelsteede (Utrecht Natuurlijk)
Kosten toelichting
€ 5
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die meer wil leren over nachtvlinders en zich graag verwondert
Deel dit: