Activiteit

Masterclass Zang

Op zaterdag , 10:30 - 12:30 uur
Illustration

Bewust van je stem
Van augustus t/m december 2023 geef ik maandelijks een Masterclass Zang waarin er aandacht is voor techniek en persoonlijke ontwikkeling. We werken zowel individueel als gezamenlijk aan de bewustwording van je stem.

Oefeningen
Bij binnenkomst kun je eerst wat water of thee voor jezelf inschenken en kennismaken met de groep. We doen gezamenlijk een warming-up en gaan aan de slag met het onderwerp van die dag. Ik deel kennis met je en we doen oefeningen, zodat je zelf bewust ervaart hoe je je stem kan gebruiken. Heel interactief dus.

Masterclass
Na een korte pauze gaan we aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt thuis een lied voorbereid dat je graag zingt en je denkt van tevoren na over waar je graag aan zou willen werken. Denk aan die ene noot die je nooit haalt of misschien vind je het moeilijk om luid te zingen. Het is natuurlijk leuk als het lied aansluit bij het onderwerp, zodat je het geleerde meteen toe kan passen in de masterclass. Je krijgt maximaal 15 minuten persoonlijke coaching en de groep is er bij betrokken, zodat ook zij leren van jouw vraag en mee kunnen oefenen.

Tijd: van 10.30 tot 12.30 uur
Kosten: €35,- incl. water/thee + koekjes
Locatie: De Musketon Lunetten
Aanmelden: zangpraktijk@astridvanassen.nl
Whatsapp: 06-14578857
Email: zangpraktijk@astridvanassen.nl

Locatie
De Musketon
Kosten toelichting
€35,- per keer
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op za 26 augustus 2023. Eindigt za 9 december 2023
Deel dit: