Activiteit

Krijg de Kleertjes - Ze gaan weer naar school!

zaterdag 19 augustus 2023 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Net voor school begint nog even de kledingkast door, oh nee, de gymschoenen zijn te klein geworden! En die broek is nu echt hoogwater! Kom daarom op 19 augustus de te klein geworden kleding van je kind(eren) ruilen voor een maatje groter. 

Inbrengen van kleding:
- Alle kleding is heel, schoon en kan echt nog een ronde mee 
- Graag kleding zoveel mogelijk is gesorteerd op maat (een touwtje eromheen of een tasje per maat wordt gewaardeerd).
- We nemen geen dames/heren-kleding in, ook slaapzakken en speelgoed kunnen wij niet innemen, helaas hebben we daar de opslagruimte niet voor.


Meenemen van kleding:
- Je mag (ongeveer) evenveel kleding mee naar huis nemen als je hebt meegenomen. Wil je meer mee naar huis nemen? Overleg dan even met één van onze vrijwilligers
- Verwacht jij een kindje of is je kindje nog nergens uitgegroeid? Dan ben je welkom om een startpakket t/m maat 74 uit te zoeken. We hebben op het moment erg veel leuke dingen in kleine maatjes!

Zin om mee te helpen?

We kunnen altijd aanvulling gebruiken voor ons team enthousiaste hergebruikers. Spontaan meehelpen is welkom en misschien bevalt het je wel zo goed dat je je aansluit bij ons vaste groepje helpende handen. 

Dus zin om de konijntjes van Koppelsteede beter te leren kennen tijdens het sjouwen van de bakken? Altijd al zelf willen ondervinden welke kledingmerken het meest duurzaam produceren? Of eeuwig op zoek naar lapjes op snoetenpoetsers en andere verantwoorde herbruikbare artikelen te maken? Kom meehelpen!
Zo kan iedereen de kleertjes krijgen.

Tot Zaterdag de 19e! Tot ruils!


Locatie
Stadsboerderij Koppelsteede (Utrecht Natuurlijk)
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: