Activiteit

Popquiz

zaterdag 18 november 2023 , 19:30 - 23:00 uur
Illustration

FleX is dans en dans is muziek🎵 ! Daarom organiseert FleX op zaterdag 18 november een popquiz in het kader van haar tiende verjaardag. De quiz is voor alle leeftijden en iedereen is welkom. 

Test je kennis over de popmuziek- en artiesten van de afgelopen tien jaar (met hier en daar een uitstapje naar vroeger). In maximaal zes verschillende rondes met o.a. kennisvragen en muziekfragmenten word je op de proef gesteld. De winnaar krijgt uiteraard een prijs en eeuwige roem! Na afloop wordt de dansvloer geopend voor wie nog met de voetjes van de vloer wil om de avond geheel in stijl af te sluiten. 

📍 Locatie: Theaterzaal van de Musketon, Hondsrug 19.  

⏰ inloop 19.30 uur, start 20.00. De quiz duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna is de dansvloer tot uiterlijk 23.00 geopend. 

✏️ Aanmelden: meld je (team) van tevoren aan via flex.lunetten@hotmail.com in verband met het beperkt aantal plaatsen. Als je met een team komt, vermeld dan je teamnaam en het aantal personen. Let op: maximaal zes personen per team! Bij meer dan zes personen splitsen we het team op; dat vinden we wel zo eerlijk tegenover andere deelnemers ;-).

💶 deelname is gratis. Bij de ingang van de theaterzaal en op de tafels vind je een QR- code waarmee je vrijwillig een bedrag kunt doneren aan FleX. Met jouw donatie draag je bij aan onze activiteiten van dit seizoen (zoals de popquiz). Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht.

👤 Voor wie: alle leeftijden.

Locatie
De Musketon
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Donatie is welkom
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: