Activiteit

het Grote Utrecht Stadsdiner op stadsboerderij Koppelsteede

dinsdag 17 oktober 2023 , 18:00 - 19:30 uur
Illustration

Op Wereldarmoededag gaan bewoners uit Utrecht als één grote familie samen eten. Ze schuiven bij elkaar aan tafel voor een gratis diner. Dit gebeurt op veel plekken in de stad, onder andere op de steedes en moestuinen van Utrecht Natuurlijk. 
Wat is Het Grote Utrecht Stadsdiner?

Tijdens Het Grote Utrecht Stadsdiner kan je ook bij Stadsboerderij Koppelsteede gratis mee-eten en nieuwe mensen ontmoeten. Er worden onder andere ingrediënten uit de eigen moestuinen gebruikt, en natuurlijk volgen we het recept van Cybille. Zij heeft speciaal voor het Grote Utrecht Stadsdiner 2023 het recept bedacht: Cybilles Stoofpot. Schuif jij aan op Stadsboerderij Koppelsteede?

Hoe meld ik me aan voor het Stadsdiner?

Meld je aan via www.stadsdinerutrecht.nl. Aanmelden om mee te eten op Koppelsteede kan ook via koppelsteede@utrechtnatuurlijk.nl.

Je kan ook een groentepakket bestellen, en zelf thuis koken. Speciaal hiervoor is een kookvideo gemaakt die je kan volgen. Deze pakketten zijn ook af te halen op Koppelsteede.

Aansluitend aan het diner vindt er in de theaterzaal van de Bibliotheek Neude een stadsgesprek plaats. Centraal in dit gesprek staat de relatie tussen voedsel, gezondheid en bestaanszekerheid. Het stadsgesprek vindt plaats tussen 19.45 en 21.15 uur. Via een stream en een chat kun je meepraten. Klik hier voor de livestream. Wil je er live bij zijn, kom dan naar de bieb.

Locatie
Stadsboerderij Koppelsteede (Utrecht Natuurlijk)
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: