Activiteit

Lichtjesroute Lunetten

zo 24 dec 2023 - zo 7 jan 2024 , 17:00 - 0:00 uur
Illustration

Beste Wijkkies, Lieve Lunettenaren,

De Lunettense Lichtjesroute voor 2023 is bereikbaar via: https://routiq.com/nl/route/4491013/lunettense-lichtjesroute-2023

In 2020 organiseerde we voor het eerst de Lichtjesroute in Lunetten en we merken dat we ook nu weer behoefte hebben om het licht met elkaar te delen in deze donkere dagen. Jullie ook? 

Zullen we tijdens de kerstvakantie van 24 december tot 8 januari 2024 weer samen het donker verlichten? 

Plak  je raam vol geknutselde sterren, zet een sneeuwpop met knipperlampjes op je  balkon, laat je bonte kerstboom shinen, hang je schuur helemaal vol met lampjes, of tover een midwintertafereel in je voortuin. Hoe meer variatie, des te beter. Hoe je de winter ook wil vieren, zorg dat je creatie goed zichtbaar is vanaf de weg. Als je verlichting gebruikt,  zorg dan dat deze vanaf 17:00 uur aanstaat.

Doe  jij ook mee? Stuur dan zo snel mogelijk voor 24 december een mail naar lichtjesroutelunetten@gmail.com waarin je aangeeft dat je mee wil doen als deelnemer en op welk adres. Vervolgens maken wij weer een of meerdere mooie routes met alle opgegeven adressen.

Wil je graag meedoen maar heb je hulp nodig met het versieren ivm een (fysieke) beperking? Laat het ons dan weten zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een oplossing. We willen graag dat iedereen die dat wil ook echt mee kan doen.

De route zullen we via lunetten.nl, FB.me/LichtjesInLunetten, en op het prikbord bij het ruilkastje op Taunus 35 delen. 

Laten we er een hoopvolle winter van maken! 

lieve groet met veel lichtpuntjes,

Mireille en Maaike

#LiLu2023 #Lichtpuntjes #LichtjesinLuna

Locatie
Kinderzwerfboekenstation Tralala
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op zo 24 december 2023. Beëindigd zo 7 januari 2024
Deel dit: