Activiteit

Ruilen of rillen? Krijg de Kleertjes in Januari!

zaterdag 20 januari 2024 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Rillen of ruilen? Hoera, we gaan weer kleertjes ruilen in januari!

Zoals vanouds op de derde zaterdag van de maand. Afhankelijk van het weer ruilen we buiten naast de keet of lekker warm binnen. Superfijn dat Koppesteede ons zoveel mogelijkheden biedt!

We vinden het fijn als je vooraf je in te brengen kleding sorteert op maat en controleert op gaatjes en vlekjes. Vooral de melkvlekjes in de allerkleintste maatjes hebben de neiging zich verborgen te houden totdat je enthousiast klaarstaat met je stapeltje. ;)

Zin om mee te helpen? Kom erbij!  We kunnen hulp gebruiken bij opbouw, opruimen en het uitzoeken van ingebrachte kleding en ondertussen leer je andere leuke ouders/verzorgers kennen.

Krijg de Kleertjes spelregels:

- Je mag (ongeveer) evenveel kleding mee naar huis nemen als je hebt meegenomen. Wil je meer mee naar huis nemen? Overleg dan even met één van onze vrijwilligers
- Verwacht jij een kindje of is je kindje nog nergens uitgegroeid? Dan ben je welkom om een startpakket t/m maat 74 uit te zoeken. We hebben op het moment erg veel leuke dingen in kleine maatjes!

- Kom je kleding tegen die niet meer ruilwaardig is? Laat het ons weten.

- We nemen geen speelgoed, slaapzakjes, en beddengoed in. We hebben helaas te weinig ruimte om dat op te slaan. Bij Stichting Babyspullen zijn https://stichtingbabyspullen.nl/- 

Tot de 20e, tot ruils!

met tralala groet,

 

Maaike, namens Krijg de Kleertjes Lunetten

Locatie
Stadsboerderij Koppelsteede (Utrecht Natuurlijk)
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: