Te koop aangeboden

Dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart

Boeken, tijdschriften > Literatuur fictie
Beschrijving

Zes van de tweeëntwintig gedichten gaan over - of zijn geïnspireerd op Utrecht e.o. (denk aan Fort Lunet III of Oud Amelisweerd).

Met het geschreven woord als uitgangspunt, de fotografie als illustratie en de muziek als verdieping, 'reis' je door hoofd en hart. Deze muzikaal poëtische reis gaat over het leven, de liefde, danservaringen, de natuur, Utrecht en klimaatverandering
Voorproefje bekijken via YouTube? Kijk naar Deze Dag In Juni, geschreven in het Beatrixpark van Lunetten. 

Stad van…


Stad van zon en de maan
Van slimme Dom die besloot
Zonder schip verder te gaan.

...

DICHTBUNDEL BESTELLEN?
De dichtbundel bestellen? Stuur mij en mailtje op davidverwer@gmail.com, dan zorg ik dat jij deze unieke bundel met speciale boekenlegger, gesigneerd en wel thuisbezorgd krijgt! Binnen Utrecht voor slechts euro 16,99.

ACHTERGROND: "schrijven is als zuurstof voor mijn ziel"
De auteur neemt je mee in zijn gevoelswereld, door niemandsland en langs dansende golven. Maatschappelijke thema’s als klimaatverandering en duurzaamheid krijgen een poëtische lading. Ook meditatie en dans zijn onderdeel van deze veelzijdige dichtbundel, die de schrijver opdraagt aan Moeder Aarde. De schrijfstijl van de auteur is de verbindende factor. Zijn fotografie en bijbehorende muzikaal poëtische video’s, geven klank, kleur en verdieping aan de bundel.

“Schrijven is als zuurstof voor mijn ziel en bovendien een mooi venster op de wereld om het leven te weerspiegelen”, zo zegt de auteur over het schrijven.
De uitgever: “Veel lezers zullen op verschillende manieren geraakt worden. Of dit nu over natuur, liefde of sport gaat. Gevoelige onderwerpen wisselt hij af met luchtige thema’s en deze combinatie maakt dat de reis die de lezer maakt, een onvergetelijke ervaring zal zijn”.

BOEK BESTELLEN? NU MET BIJZONDERE BOEKENLEGGER!
Stuur mij en mailtje op davidverwer@gmail.com, dan zorg ik dat jij deze unieke bundel met speciale boekenlegger, gesigneerd en wel thuisbezorgd krijgt! Binnen Utrecht voor slechts euro 16,99.

Illustration
 

Geplaatst op 13 september 2021, 18:30 uur
Deel dit: