Organisatie

Zorg Voor EMPOWERMENT

Onderneming

BEN JE OF KEN JE IEMAND DIE OP ZOEK IS NAAR BEGELEIDING?


Ik ben David, een hulpverlener met oog voor de mens, zijn wensen & kwaliteiten. Ik werk met open vizier en transparantie, als menselijke professional. Betrokken en oprecht sluit ik aan bij de hulpvraag van de cliënt door zijn kracht en talent te helpen versterken. Zoek jij een goede begeleider met ervaring? Lees dan verder... 



Zorg Voor EMPOWERMENT


Vanuit mijn SPH-achtergrond heb ik ruime ervaring in de begeleiding voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en alle volwassen leeftijden in de psychiatrie.


De laatste 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met psychiatrische uitdagingen; tegenwoordig vanuit mijn eenmanszaak Zorg Voor EMPOWERMENT. Mensen bij staan met raad en daad, zodat hun kwaliteiten versterkt worden en ze (nog meer) kunnen worden wie ze werkelijk zijn. Dat vind ik een mooie uitdaging!



PRAKTISCHE VOORBEELDEN


Activiteiten die ik zoal onderneem met cliënten: een museum bezoek, een stevige natuurwandeling maken of hulp met de computer. Maar een luisterend oor bieden, structureren v/d agenda en lichte ondersteuning/ stimulans bij het huishouden, kunnen er ook bij horen.



INTERESSE?


Stuur me dan een mailtje!


KUNST


Naast mijn begeleidende werk, ben ik al geruime tijd actief met (kunst) fotografie en poëzie. Twee belangrijke manieren om mij te uiten!
Ten slotte heb ik een brede algemene interesse.


David Verwer

Documenten
Deel dit: