Organisatie

SportUtrecht

Non-profit, Netwerkorganisatie

SportUtrecht is de verbindende partij op het gebied van sport en bewegen en heeft als belangrijkste doel om zoveel mogelijk Utrechters in beweging te krijgen. Dit gebeurt niet alleen door laagdrempelig aanbod in de wijken zoals Lunetten te organiseren, maar ook door actieve ondersteuning van verenigingen en sporttalenten in hun weg naar de top. 



SportUtrecht vormt het aanspreekpunt en loket voor alle Utrechters en organisaties op het gebied van sportstimulering, sportclubadvies, belangenbehartiging, topsport & talentontwikkeling en promotie van de sport. SportUtrecht is er voor verenigingen, beweeginitiatieven, individuele sporters en talenten, wijkbewoners en ook voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Kortom: voor iedereen. Want iedereen moet kunnen sporten en bewegen, zijn talenten tot ontwikkeling kunnen brengen, de sportsuccessen kunnen vieren en de sport kunnen beleven tijdens evenementen. Het is het streven van SportUtrecht om sport en bewegen een vaste waarde te laten zijn in het leven van iedere Utrechter en waarbij sportplezier centraal staat.


Op zoek naar een sport in Lunetten? Zie overzicht van alle sportaanbieders op website Sportstad-Utrecht.nl


Liever samen sporten? Meld je dan aan voor Beweegmaatjes! Zie hiervoor alle informatie op: sportutrecht.nl/beweegmaatjes


Ben je sportaanbieder en heb je ondersteuning nodig? Zie sportutrecht.nl/sportaanbieders

Deel dit: