Bericht

Nieuws maken in Utrecht Zuid

Geplaatst op 5 maart 2020, 08:34 uur

Misschien ben je ze ook al eens tegengekomen in de wijk: eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht op zoek naar nieuws in de wijk. In hun eerste jaar worden deze studenten meteen op pad gestuurd om ervaring op te doen. De reportages die ze maken verschijnen op een aparte website van de Hogeschool Utrecht. Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over jouw plaats of wijk.

Jochem Poortinga is een van die studenten die in zijn eigen wijk op zoek gegaan is naar nieuws. Daarbij stuitte hij op het inloopspreekuur van Wijk Informatiepunt Lunetten, dat sinds kort elke woensdag gehouden wordt in De Musketon. Het verslag van zijn gesprek met een aantal bewoners die betrokken zijn bij het Wijk Informatiepunt Lunetten lees je hier: vraag en antwoord door bewoners.

Leuk dat het Wijk Informatiepunt Lunetten ook gevonden wordt door jongere bewoners van de wijk en de interesse wekt van deze aankomende journalist. We wensen Jochem natuurlijk veel succes op zijn opleiding en hopen hem nog eens te mogen verwelkomen bij het inloopspreekkuur.

 

Illustration
Inloopspreekuur Wijk Informatiepunt Lunetten Foto: Jochem Poortinga
Deel dit: