Update

Update Groen Ontwikkelplan Lunetten september 2021

Geplaatst op 15 september 2021, 07:33 uur
Project volgens planning

Vóór de zomer is de fase waarin de wandel-enqûete was uitgezet afgerond. In de daaropvolgende fase zijn de resultaten van de wandel-enqûete op een rijtje gezet. Op basis van de resultaten op een aantal thema’s zijn er conclusies getrokken die verwerkt worden in het Groen Ontwikkelplan Lunetten.

Daarnaast zijn er thema’s die nog niet in de wandel-enqûete behandeld zijn en die op een andere manier voorgelegd gaan worden aan de bewoners van Lunetten. Hiervoor wordt het middel van de ‘burgertop’ gebruikt.
Net zoals in 2017 vanuit het project Buurtbudgetten Lunetten een burgertop georganiseerd is, wordt ook deze keer via een loting een representatief aantal bewoners van Lunetten uitgenodigd om mee te doen. Op de burgertop begin oktober zal dan een groep van 50 bewoners gevraagd worden naar hun mening over een aantal onderwerpen die betrekking hebben op het groen in Lunetten.

Meer over de achtergrond van de burgertop en hoe deze vorm van representatieve lokale democratie werkt lees je hier: Buurtbudgetten + GOL = Groentop!

Illustration
 
Deel dit: