Activiteit

In Between Café Utrecht Zuid: Op zoek naar je vonk

maandag 21 oktober 2019 , 9:15 - 12:00 uur

Op zoek naar je vonk

Op maandag 21 oktober gaan we met Kirsten Vonk op zoek naar onze ‘vonk’, om te ontdekken waar we blij van worden en wat voor soort werk of opdrachten bij ons past. Wij kijken enorm uit naar de komst van Kirsten en heten ook jou graag welkom.

Workshop: “Vonk maakt vuur”

Door: Kirsten Vonk


We zitten in een tijd van transformatie waarin het oude niet meer werkt en het nieuwe zich misschien nog niet helemaal aandient. Je solliciteert naar functies die in het verlengde liggen van je cv maar je wordt telkens afgewezen of je vindt er geen voldoening meer in. Het is een tijd waarin een beroep wordt gedaan op je bezieling; er wordt je gevraagd te onderzoeken wat echt belangrijk voor je is en waarmee jij het verschil wilt maken.


Dat betekent dat we uit ons hoofd moeten stappen en naar ons gevoel gaan luisteren. Dat kan best lastig zijn, omdat we meestal een rationele opvoeding hebben gehad en niet geleerd hebben om naar ons gevoel te luisteren. Naar je gevoel luisteren is de uitdaging waar we nu voor staan.


Kirsten Vonk neemt je mee in de reis van het hoofd naar het hart. Ze legt uit dat iedereen met een vonk wordt geboren. Hierin ligt hetgeen dat je te doen hebt in dit leven. Je hebt talenten meegekregen om dat te creëren en te realiseren.


De missie van Kirsten Vonk is om mensen inzicht te geven in hun vonk, zodat ze ontdekken welk werk bij hen past of wat ze door middel van het ondernemerschap willen realiseren.


Lees verder op www.vonkmaaktvuur.nl

Locatie
Buurtcentrum De Musketon
Hondsrug 19
3524 BP Utrecht
Karabijn
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
25
Deel dit: