Activiteit

Kinderdisco Lunetten

vrijdag 6 maart 2020 , 19:30 - 21:30 uur

Eén keer in de zes weken gaan kinderen uit Lunetten lekker los in de kinderdisco. DJ Coen draait leuke dans- en verzoeknummertjes. Kinderen vanaf 8 jaar tot en met groep 8 kunnen dansen, chillen of sjoelen. Om binnen te komen heb je een pasje nodig. De kinderdisco wordt al bijna dertig jaar georganiseerd door vrijwilligers samen met een jongerenwerker. De kinderdisco is toegankelijk voor kinderen die schoolgaand of wonend in de wijk Lunetten zijn.  

Nieuwe inschrijvingen: 

Neem legitimatie van uw kind mee waarop zijn/haar geboortedatum staat vermeld, kopie is niet nodig. Verder hebben wij 2 recente pasfoto's nodig (eentje voor ons archief en eentje voor zijn/haar eigen kinderdisco pasje). Schrijf achterop de foto’s naam en geboortedatum van uw kind. Daarnaast kunt u met onderstaande link alvast een inschrijfformulier uitprinten en ingevuld meenemen, wij delen deze formulieren ook uit op het plein. Het pasje maken is gratis. De volgende kinderdisco worden de nieuwe pasjes buiten uitgedeeld bij de ingang van de musketon vanaf 19.30 door een vrijwilliger. 

https://drive.google.com/file/d/0B9ERxQPuAx38ZTdISmVYTDJnVFU/view?usp=sharing   

 
De kinderdisco is op onderstaande data vanaf 19.30 uur.

6 maart 2020
17 april 2020
29 mei 2020
3 juli 2020

Tot hoe laat is de kinderdisco? 

De kinderdisco gaat open voor nieuwe inschrijvingen en toegang om 19.30. Vanaf 21.00 uur komt de eerste groep kinderen naar buiten en vanaf 21.30 komt de laatste groep kinderen naar buiten. Kinderen wordt geïnstrueerd weer terug te komen als ze hun ouders niet kunnen vinden. Spreek duidelijk af welke tijd u er staat om uw kind op te halen. 

Hoeveel geld mee naar de kinderdisco?

De entree per keer is 1,- euro. In de kantine kan je drinken en lekkers kopen: een bekertje water is gratis, een bekertje limonade kost 20 cent en een bekertje frisdrank kost 70 cent. Een portie popcorn kost 50 cent - zolang de voorraad strekt - en bijvoorbeeld een zure mat kost 10 cent.

Mijn kind is zijn pasje kwijt, wat nu?

Ben je je pasje kwijt, kom dan naar de tafels rechts bij de ingang. Neem een pasfoto mee zodat we een nieuw pasje kunnen maken. Eén keer vergeten mag, daarna betaal je 1 euro boete per keer dat je geen nieuwe pasfoto hebt meegenomen. 

Hoe kan ik vrijwilliger worden?

Enthousiast geworden? Op dit moment kan de kinderdisco alleen draaien door de inzet van ouders waarvan de kinderen al niet meer naar de kinderdisco komen. Nieuwe vrijwilligers zijn dus van harte welkom!

Hoe gaan jullie om met de privacy van de kinderen? 

Bij het inschrijven willen wij inzage in paspoort of ID-kaart om identiteit en leeftijd van de kinderen te controleren. Het is niet nodig om een kopie van het identiteitsbewijs in te leveren, wij bewaren geen kopieën van ID-bewijzen. Om contact te kunnen opnemen met ouders/verzorgers tijdens de kinderdisco, bewaren wij in een papieren archief de telefoonnummers en contactgegevens van de kinderen. Dit papieren archief wordt in een afgesloten ruimte bewaard. Wanneer kinderen naar de brugklas gaan en niet meer naar de kinderdisco mogen komen, worden deze gegevens vernietigd. 

Tijdens de kinderdisco is het niet toegestaan om opnames te maken met film of foto. 

 

Locatie
De Musketon
Kosten toelichting
1 euro entree
Leeftijd
Vanaf 8 t/m 12 jaar
Illustration
 
Deel dit: