Activiteit

Online presentatie dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart

zaterdag 30 januari 2021 , 20:00 - 20:45 uur

Je bent van harte welkom op de online presentatie van mijn nieuwe dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart!
Ik geef je deze zaterdagavond graag een inleiding op - en presentatie van mijn bundel. In mijn inleiding zal ik ingaan op de vraag waarom ik mijn boek opdraag aan Moeder Aarde en hoe de elf "muzikale gedichten" ontstonden?
Maar verwacht vooral veel voordrachten uit eigen werk, zo vanuit mijn huiskamer jouw kamer binnen... Daarnaast zal ik een tipje van de sluier geven van een aantal "muzikale gedichten". Wil jij het meemaken? Meld je aan bij mij: davidverwer@gmail.com!

Wil jij erbij zijn?
Ben je benieuwd naar mijn presentatie en wil jij het meemaken? Geef je dan op door mij een mailtje te sturen via davidverwer@gmail.com. Daags voor de presentatie stuur ik je dan een link waarmee jij erbij kan zijn door middel van het gratis programma Zoom (met stappenplan Zoom voor wie dat nodig heeft).
Hopelijk tot de 30 aanstaande!

Over mijn publicatie Een Reis Door Hoofd & Hart
28 januari is het zover: de publicatie van mijn dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart. Met het geschreven woord als uitgangspunt, de fotografie als illustratie en de muziek als verdieping, reis je door hoofd en hart. Deze muzikaal poëtische reis gaat over het leven, de liefde, de natuur, Utrecht en klimaatverandering. Lees verder>>

Locatie
Online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: