Activiteit

Boekpresentatie Een Reis Door Hoofd & Hart (met geweldige gastartiesten!)

zaterdag 8 mei 2021 , 19:30 - 21:30 uur

Zaterdagavond 8 mei geef ik de tweede online presentatie van mijn debuut dichtbundel “Een Reis Door Hoofd & Hart”. Met het geschreven woord als uitgangspunt, de fotografie als illustratie en de muziek als verdieping, reis je met deze bundel door hoofd en hart. Deze muzikaal poëtische avond gaat over de natuur, klimaatverandering, dans, onze taal & de liefde.
En dit keer geven drie geweldige muzikanten en een dichter, acte de presence met hun gastoptreden!

MUZIKALE GEDICHTEN
Naast een aantal voordrachten van een speciale selectie teksten, zal ik een tipje van de sluier lichten van mijn "muzikale gedichten". Dankzij de klanken in de composities van twee vrienden, kreeg de helft van mijn werk in deze bundel, een extra dimensie.

GASTARTIESTEN
Dit keer wordt de avond luister bijgezet door drie strijkers van het van IJzerlooij ensemble die o.a. duetten van Beethoven en Einaudi zullen spelen. Daarnaast zal Jaap Kagiso twee van zijn gedichten live voordragen, de man die ik op een heel bijzondere manier leerde kennen, waarover later meer…
Kortom: een rijk gevuld muzikaal poëtisch programma, zo vanuit mijn huiskamer jouw kamer binnen!


JAAP KAGISO
Deze jonge dichter verteld heel bijzondere verhalen met zijn poëzie en neemt je mee in een wondere wereld van natuur, ritme en liefde. Laat je verrassen door dit gastoptreden!


PRAKTISCH
Dag & datum: zaterdag 8 mei
Meeting open: 19:15 uur
Start: 19:30 uur
Einde: 21:30 uur (ongeveer)


MEEMAKEN?
Wil jij het meemaken? Stuur mij een mailtje via davidverwer@gmail.com
Daags voor de presentatie stuur ik je dan de link voor deze Zoom presentatie, inclusief eenvoudig stappenplan rondom het aanmelden.
Ik kijk ernaar uit jullie (weer) te ontmoeten!

Locatie
Online via Zoom
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 15 jaar

Illustration
 
Documenten
Deel dit: