Activiteit

Dialoog: Lunetten: De moeite waard

dinsdag 25 mei 2021 , 19:30 - 21:30 uur

Het jaarthema van Utrecht in Dialoog is De moeite waard. Wat is voor jou de moeite waard? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen. Iedereen is welkom!

Meedoen? Meld je dan aan via https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/de-moeite-waard/

Wat is voor jou echt de moeite waard? Wat is voor jou van waarde en betekenis? En hoe bepaal of weet je dat? Wat doe je daar vervolgens mee? Heb je de behoefte om dat uit te dragen? Erover te praten met anderen? Anderen te overtuigen? Je ervoor in te zetten en er moeite voor te doen? Of hou je het liever voor jezelf? Wat doe je als mensen andere waarden hebben of iets anders de moeite waard vinden? Hoe merk je dat? Kun je dat laten bestaan of moet je daar iets mee? Deel je verhalen en laat je inspireren door anderen tijdens deze dialoog!

Wat is een online dialoog?
 In een dialoog staat luisteren naar elkaar voorop. Je onderzoekt verschillende ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt idealen en wat je kunt doen om die te realiseren. Als je met mensen met verschillende achtergronden ervaringen deelt, ontdek je andere werelden en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt verschillen, overeenkomsten en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven.

In groepjes van 4 tot 6 personen ga je in online gesprek. Een getrainde dialoogbegeleider begeleidt de dialoog. Als je je aanmeldt ontvang je voor aanvang van de dialoog een loginlink en een wachtwoord. Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig met Zoom? Kom een kwartiertje eerder of neem contact met ons op.

Locatie
Online via Zoom
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: