Activiteit

Biologisch eten voor heel Utrecht

vrijdag 15 december 2023 , 15:30 - 18:00 uur
Illustration

Lunetters met weinig geld willen ook biologisch eten, maar meestal is dat te duur. Van juni tot november 2023 deelden we maandelijks tientallen cadeaubonnen voor biologische boodschappen uit aan bezoekers van de weggeefwinkel van Stichting Limoenz. Hiervoor kochten ze producten bij de Ekovers supermarkt of de stadboerderij Koppelsteede. Vervolgens vertelden ze ons wat ze hadden gekocht, wat ze ervan vonden en wat ze nodig hebben om vaker biologisch te winkelen.

Op vrijdagmiddag 15 december, 16.00-18.00 uur presenteren we de aanbevelingen aan de gemeente Utrecht en aan iedereen die biologisch eten voor heel Utrecht belangrijk vindt. De Domkerk stelt hiervoor gratis de sacristie beschikbaar. Vanaf 15.30 is de zaal open, en tot 16 uur kunt u via de voordeur van de Domkerk naar binnen. Daarna graag aanbellen bij de zijdeur aan de linkerkant. Meld u snel aan of vraag meer informatie bij ineke@duurzaamutrecht2030.nl

De Katholieke Caritas Utrecht subsidieerde de cadeaubonnen. Ook de gemeente Utrecht steunt Duurzaam Utrecht 2030 dit jaar weer financieel via het Initiatievenfonds en tientallen organisaties, studenten en vrijwilligers dragen bij in natura.

Locatie
Domkerk, Domplein, Utrecht
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: