Activiteit

Wijkinformatiepunt Lunetten

donderdag 28 maart 2024 , 13:00 - 14:30 uur
Illustration

Woon je in Lunetten? Heb je vragen, ideeën of signalen over wonen en leven in Lunetten? Kom langs bij het Wijkinformatiepunt Lunetten in de Musketon van 13.00 tot 14.30 uur.

  • Wijkcoöperatie Lumineus Lunetten is elke donderdag aanwezig.
  • Elke 2e en 4e donderdag van de maand zijn Woonin, Portaal en Wijkbureau Zuid ook aanwezig (dus ook op donderdag 28 maart).

Kom langs, we ontmoeten je graag!

 

Over Wijkinformatiepunt Lunetten

Elke donderdag kun je van 13.00 tot 14.30 uur aanschuiven bij ons inloopspreekuur in de zitkuil in De Musketon.
Tijdens dit inloopspreekuur zijn actieve wijkbewoners aanwezig om antwoord te geven op allerlei vragen die jij als wijkbewoner over je wijk kunt hebben.

Voorbeelden van vragen waarmee je bij het Wijk Informatiepunt terecht kunt:

  • Waar kan ik met mijn vraag terecht?
  • Wat zijn de mogelijkheden voor mij in de wijk?
  • Wie wijst mij de weg bij apps & digitale formulieren?
  • Welke activiteiten zijn er allemaal in de wijk?
  • Hoe kan ik actief bijdragen aan de wijk?

Het Wijk Informatiepunt Lunetten is een plek waar actieve wijkbewoners vragen beantwoorden van medewijkbewoners en hen op weg helpen naar mogelijke oplossingen. Er zijn goede contacten met de (in)formele organisaties in de wijk en in de stad, zodat er goed doorverwezen kan worden.
Elke tweede en vierde donderdag van de maand zijn er ook vertegenwoordigers van Wijkbureau Zuid en woningbouwcorperatie Woonin aanwezig om je vragen te beantwoorden. Woonin vertegenwoordigt hierbij ook de andere woningbouwcorperaties.

Vertegenwoordigers van diverse bewonersinitiatieven en (formele) organisaties zijn in wisselende samenstelling aanwezig tijdens het inloopspreekuur. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je een babbeltje maken.

Het Wijkinformatiepunt is het fysieke zusje van het digitale wijkportaal Lunetten.nl waar organisaties en initiatieven zich presenteren. Hier is veel informatie te vinden over wat er te doen is in Lunetten. Het Wijkinformatiepunt Lunetten is hier een aanvulling op om jou als bewoner de mogelijkheid te bieden je vraag persoonlijk te stellen en om in gesprek te gaan. Wees welkom!

Lunetten.nl en Wijkinformatiepunt Lunetten zijn een initiatief van actieve wijkbewoners in Lunetten.

 

Locatie
De Musketon
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: