Locatie

Studio Spaarnestraat

Spaarnestraat 11, Utrecht

Sport- / bewegingsruimte , Activiteitenruimte , Cultureel centrum , Bedrijfsruimte, Innovatieve plek, Atelier / galerie, Vereniging / sociëteit

Vanaf september 2021 zal het grootste deel van de theatercursussen in de eigen theaterstudio  aan de Spaarnestraat in de Utrechtse Rivierenwijk verzorgd worden. Het pand heeft een rijke historie: het was achtereenvolgens o.a. een volksbadhuis (jaren '40 vorige eeuw), een dienstencentrum voor bejaarden (buurthuis, jaren '70) en wijkbureau (jaren '80). Inmiddels is een verzamelpand van culturele en maatschappelijke professionals en organisaties onder beheer van De Plaatsmaker, een organisatie die ruimte geeft aan cultuur.

De Studio bestaat heeft een zwevende (dans)vloer van ca. 42 m2, en breakoutroom van ca. 22 m2 met keukentje aangrenzend aan een kleine binnenplaats met tuin. In de ruimte zijn audiovisuele hulpmiddelen voorhanden. De pantry grens aan een toegankelijke binnenplaats.

Bezoekadres:
Spaarnestraat 11
3522 VB Utrecht
(Unit 13: SpringinTheater)
Telefoon: 030-2523061

Eigen vervoer:  Met de auto of fiets is de studio het gemakkelijkst te bereiken via Rijnlaan. Vanuit de richting binnenstad de rotonde na supermarkt CoOp eerste afslag rechts de Waalstraat inrijden, eerste straat links (Schiestraat) inrijden, en direct rechts treft U de parkeerplaats  voor het pand aan de Spaarnestraat aan (gratis parkeren).

Openbaar vervoer:  Vanuit de binnenstad buslijn 1 nemen (vertrekunt Utrecht Centraal), en uitstappen bij halte Waalstraat. Vervolgens Waalstraat inlopen, eerste straat links (Schiestraat) inlopen en dreict recht de Spaarnestraat inlopen. U zult het pand recht voor U zien liggen.
verhuur

De studio bestaat uit een speelvloer van 42 m2 met zwevende dansvloer, en een pantry/keukentje van ca. 23 m2. In overleg kan gebruik gemaakt worden van voorzieningen zoals beamer, audioapparatuur, flipover, koffieapparaat, e.a.

verhuurperiode
Per dagdeel
aanwezig
te gebruiken voor muziek als Oefenlocatie, Leslocatie
maximaal aantal personen 10
oppervlakte binnen 65 m2
oppervlakte buiten 20 m2
prijs en voorwaarden
De studio is in overleg te huur per dag deel voor €50,- (ex. BTW). Voorzieningen in overleg.
Waar is deze locatie?
Deel dit: