Bericht

Geslaagde Lazy Suday voor jong & oud in de Musketon

Geplaatst op 26 november 2019, 15:07 uur

Afgelopen zondag (24 november) was het zo ver: de Lazy Sunday in de Musketon, georganiseerd door Musketon Bruist, Speel-O-Theek de Boemerang en Lunetten Wil Wel.

Jong en oud was welkom in de zitkuil en de open ruimte rond de bar. Voor de kleintjes was een flinke stapel speelgoed en spelletjes tevoorschijn gehaald. Voor de knutselaars van alle leeftijden, jong en oud, was een knutseltafel ingericht. Prachtig om te zien hoe jong en oud volop zaten te knutselen aan één lange tafel.
De vaste zondagmiddaggasten van Lunetten Wil Wel konden natuurlijk terecht in de voor hen vertrouwde ouderenruimte.

Na het knutselen was het tijd voor de kinderbingo, waarbij menig prijsje werd uitgedeeld. Aansluitend was het tijd voor kinderspelletjes en nog meer knutselen.

Ondertussen hadden ook Onni & friends hun spullen geïnstalleerd en werd het tijd voor een lekker stukje live muziek.
Iedereen vond wel een plekje en genoot van de muziek, de St. Nicolaas-lekkernijen op de bar of van het knutselen, spelletjes doen of gezellig met elkaar kletsen. Jong en net iets ouder en oud en net iets jonger, alles liep wel een beetje door elkaar en was in gesprek met elkaar. 'Generaties verbinden' werd hier volop in de praktijk gebracht. Kortom, een geslaagde Lazy Sunday die zeker voor herhaling vatbaar is!

Natuurlijk alle dank voor degenen die vanuit de verschillende organisaties aan bijgedragen heeft om er zo’n geslaagde middag van te maken. Voor hen was het zeker geen ‘luie zondag’. Chapeau dus!

Op de foto: Onni & friends

Illustration
Onni & friends Lazy Sunday
Deel dit:
1 reactie

Simone Paauw

vr 6 december 2019 11:52
Helaas hadden we wat anders. Maar hoop op een vervolg, nu ik dit lees :)