Update

Update bij Modernisering Musketon

Geplaatst op 13 februari 2020, 17:41 uur
Project volgens planning

Toon de Musketon van je dromen & meer meedenksessies

Hoe ziet jouw toekomstige Musketon eruit? Macrame met zitkuil en grote planten of doelmatig met veel metaal en glas? Open en uitnodigend of gesloten en ingetogen? Een open of gesloten pui? Gangen of brede pleinen? Een labyrinth aan gangen om te ontdekken of de verschillende zones in een oogopslag te herkennen?

Vooruitlopend op de volgende fase van het moderniseringsproject willen we, beelden gaan verzamelen. Met deze beelden willen we elkaar, de andere huurders & de architect gaan voeden met onze dromen. Zo hopen we een helder beeld te krijgen van onze wensen en hopen we elkaar te inspireren.

Toon je foto's van je lievelingsplek om te dansen, eten, spelen, leren, lezen, ontmoeten en/of theatermaken en laten we eens zien in hoeverre onze dromen bij elkaar aansluiten!

Je kunt je beeldmateriaal hier als reactie uploaden, mailen naar SamenMusketon@gmail.com, of pinnen op het Pinterestboard van Samen Musketon: https://nl.pinterest.com/bewonersplatformsamen/musketon/


Kom je meedenken?

Ondertussen zijn we binnen de projectgroep aan de slag met het gezondheidscentrum, buurtteam, en bibliotheek om een gezamelijke beeld te ontwikkelen voor de komende schetsfase. Om jullie noden & wensen het beste voor het voetlicht te kunnen brengen is het essentieel om met elkaar in verbinding te blijven. Vandaar deze projectpagina, de mailinglijst, maar ook de meedenksessies die we organiseren.

Dit keer organiseren we een sessie in de avond omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven hun stem te laten horen. Kom je nu eigenlijk zelden in de Musketon? Ook dan ben je welkom om je visie te delen, want de inzet is om een Musketon te maken waarin iedereen zich welkom weet.

We gaan op donderdag 5 maart van 20 – 22 uur aan de slag.

Zou je mee willen doen als meedenker voor het Samen Musketon team & regelmatig updates ontvangen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen aan SamenMusketon@gmail.com.

Samen voor een Musketon voor iedereen.

Met vriendelijke groet namens Samen Musketon,

Lous Brouwers, Inge Puyman, Willem Stokkers & Maaike de Vos

Illustration
 
Deel dit: