Bericht

Lunetten Wil Wel: Geslaagde muziekmiddag met Duo 2FeelGood

Geplaatst op 27 oktober 2020, 12:39 uur

Zaterdagmiddag 24 oktober was het zo ver: in de theaterzaal van De Musketon trad het Lunettense Duo 2FeelGood op voor een select gezelschap. ‘Select’ omdat vanwege de coronaregels maar een beperkt aantal mensen toegelaten kan worden*.

Duo2FeelGood maakte er een sfeervolle en bij vlagen spetterende middag van, waar het aanwezige publiek enorm van genoot.
Met een leuke gevarieerde playlist met o.a. nummers van Queen kregen Marian en John bij het publiek de handen op elkaar en in de lucht. Bij de meest swingende nummers was er hier en daar zelfs iemand die op z’n eigen plek een dansje maakte.
Kortom, ook deze muzikale middag was een succes en werd gewaardeerd door iedereen die meedeed: het publiek, de artiesten en de vrijwilligers.

Het succes van deze middag was mede te danken aan de inzet van een aantal vrijwilligers, waardoor alles vlekkeloos en corona-proof kon verlopen.

*Lees hier hoe wij met inachtneming van de coronaregels onze activiteiten organiseren: Activiteiten Lunetten Wil Wel in coronatijd

Deel dit: