Bericht

Tip: Week van de Dialoog

Geplaatst op 29 oktober 2020, 09:40 uur

In Lunetten organiseert Utrecht in Dialoog in samenwerking met Lunetten Wil Wel een aantal keer per jaar de Buurtdialoog Lunetten. Vanwege het coronavirus zijn de ‘live’ dialogen voorlopig gestopt, maar Utrecht in Dialoog gaat door met online dialogen. Komende week staan er ter gelegenheid van de Week van de Dialoog een aantal op het programma.

De online dialogen van Utrecht in Dialoog zijn een mooie manier om met anderen in contact te komen en het te hebben over actuele thema's die je bezig houden. Het thema van de Week van de Dialoog is ‘Erbij horen in coronatijd’.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met zo'n online dialoog, meld je dan aan, lijkt het je nog lastig om online te gaan, laat het dan weten, vanuit Lunetten Wil Wel en Utrecht in Dialoog kunnen we je helpen om veilig online te gaan.

Week van de Dialoog: Erbij horen in coronatijd
Van 30 oktober t/m 8 november wordt de Week van de Dialoog gevierd en gaan in het hele land mensen met elkaar in gesprek over Erbij Horen. Nieuwsgierig? Kijk hieronder wat er op het programma staat! En vergeet niet je vrienden, buren, collega’s en familie uit te nodigen. Ook via social media!

Juist in een tijd waarin je noodgedwongen meer aan huis gebonden bent en minder mensen ontmoet, zijn de online dialogen van Utrecht in Dialoog een mooie manier om contact te hebben met anderen en om het met hen te hebben over actuele thema’s die je bezig houden. Bekijk ook de video bij dit bericht.

Tijdens de Week van de Dialoog staan er mooie en inspirerende dialogen voor jou op stapel! Staat er iets tussen wat je nieuwsgierig maakt? Meld je dan aan voor een van de volgende online dialogen: 

Vrijdag 30 oktober – Landelijke aftrap Week van de Dialoog: Erbij Horen in coronatijd met jong, oud, nieuw en iedereen.

  • Maandagavond 2 november – Erbij horen, met huid en haar
  • Dinsdagavond 3 november – Erbij horen, als je roze en ouder bent: voor iedereen die dat is of hoopt te worden
  • Woensdagavond 4 november – Online Dialooghuis: Bij dialoog horen: voor iedereen die bij Utrecht in dialoog hoort of wil horen
  • Donderdagavond 5 november – Rijker door te delen: ter ere van Sint Maarten, beschermheilige van Utrecht
  • Vrijdagochtend 6 november – Oud & (eigen)wijs: speciaal voor jong, oud en iedereen die oud en (eigen)wijs wil worden
  • Maandagmiddag 9 november – Zorg voor elkaar
  • Dinsdagochtend 10 november – Verhalen van de straat: Thuis
  • Donderdagavond 12 november- Financieel gezond uit de crisis

Heb je hulp nodig bij online komen? Lees meer over zoomgebruik of mail naar info@utrechtindialoog.nl. Zij helpen je daar graag online!


Illustration
Utrecht in Dialoog: de Week van de Dialoog
Deel dit: