Bericht

Verbreding A27, een besluit op drijfzand en gewoon niet meer nodig.

Geplaatst op 8 december 2020, 19:40 uur

Eerst alle aandacht voor de heel succesvolle fietsdemo van afgelopen zondag 6 december. Wat een opkomst, tegen de 2000 mensen en wat een sfeer.
Amelisweerd niet geasfalteerd. Een kort overzicht en veel beeld!

https://www.stopverbredingringutrecht.nl/geslaagde-fietsdemonstratie-voor-amelisweerd/

 
Verder ons advies of individuen nu wel of niet een beroep kunnen instellen. De Kerngroep krijgt hierover veel vragen binnen.

https://www.stopverbredingringutrecht.nl/tracebesluit-openbaar-en-nu/


 
In een brief aan de Tweede Kamer Commissie Infra&Water waarschuwt de KRU de Tweede Kamerleden voor het op drijfzand gebouwde Tracébesluit. Deze commissie vergaderde maandag 7 december. In deze brief vraagt de Kerngroep onder andere om openbaring van het Stikstofregister (SSRS) omdat de minister denkt dat een groot deel van de toename van stikstofdepositie ten gevolge van dit project in 2030 kan worden gecompenseerd. Maar het register is niet openbaar en de Kamer kan niet nagaan op welke cijfers de minister zich baseert.
https://www.stopverbredingringutrecht.nl/tracebesluit-ring-utrecht-a12-a27-rust-op-drijfzand/

 

Enne.........

Financiële steun blijft nodig. Elke grote en kleine gift is welkom. Juridische procedures, acties, extra onderzoek/berekeningen t.b.v. de beroepsprocedure: het geld rolt hard ondanks ons geweldig crowdfundingsresultaat van € 27.000.
NL59 TRIO 039 020 55 32 t.n.v. Kerngroep Ring Utrecht.

Aan al diegenen, die al gedoneerd hebben: hartstikke bedankt!

Illustration
Fietsdemo 6 december | Foto: Liesbeth Paardekooper
Deel dit: