Bericht

Update: Wandel-enquête verlengd!

Geplaatst op 27 mei 2021, 21:43 uur

Sinds de Wandel-enquête over het groen in Lunetten ook aan de hand van bordjes met een QR-code gelopen kan worden, hebben heel wat mensen de enquête ingevuld. Heel erg bedankt voor jullie input en betrokkenheid!

Maar eerlijk is eerlijk, de afgelopen weken was het nou niet het beste weer om erop uit te trekken, dus er zullen ook genoeg mensen zijn die de Wandel-enquête even hebben laten lopen.
Om iedereen toch de kans te geven om de enquête in te vullen, blijven de bordjes met de QR-codes nog een tijdje langer staan. En met het mooie weer dat voor de komende dagen voorspeld wordt, hopen we dat nog meer bewoners van Lunetten deze kans aangrijpen om mee te denken over de toekomst van het groen in onze mooie wijk.

Je kunt nog tot en met 27 juni meedoen met de Wandel-enquête, trek er dus de komende weken op uit en doe mee!

Meedoen zonder smartphone
Als feedback kregen we terug dat niet iedereen met een smartphone met databundel op pad kan en daardoor de enquête aan de hand van de QR-codes niet in kan vullen. De enquête kan echter ook gewoon thuis achter je laptop op de keukentafel ingevuld worden via deze link:
Wandel-enquête Groenontwikkelplan

Om een idee te hebben over welke plekken het gaat, kun je een pdf-je downloaden met een plattegrondje waar de routes op uit staan getekend. Print het pdf-je uit, ga ermee op pad en vul thuis de enquête in. De download-link voor de pdf vind je onderaan dit bericht.

Wandel-enquête en Groen Ontwikkelplan Lunetten
Meer achtergrondinfo bij de Wandel-enquête lees je hier: doe mee met de Wandel-enquête.
De projectpagina van het Groen Ontwikkelplan Lunetten vind je hier: Groen Ontwikkelplan Lunetten.