Bericht

Wandel-enquête: laatste week!

Geplaatst op 18 juni 2021, 22:20 uur

Het mooie weer van de afgelopen weken heeft ervoor gezorgd dat veel mensen erop uitgetrokken zijn om de Wandel-enquête in te vullen. We hebben al heel wat antwoorden binnen, dus we bedanken iedereen voor hun input en betrokkenheid!
Vrijwilligers hebben afgelopen week hun best gedaan om de hier en daar verdwenen QR-bordjes te vervangen, zodat de routes weer in hun geheel gelopen kunen worden. Toch nadert het moment dat we de volgende stap gaan maken en de antwoorden gaan verwerken. Grijp dus komende week nog je kans om input te geven over de toekomst van het groen in onze mooie wijk.
Je kunt nog tot en met zondag 27 juni meedoen met de Wandel-enquête, trek er dus komende week nog op uit en doe mee!

Meedoen zonder smartphone
Voor mensen die niet met een smartphone met databundel op pad kunnen en daardoor de enquête aan de hand van de QR-codes niet in kunnen vullen is er de optie om de enquête gewoon thuis achter je laptop op de keukentafel in te vullen via deze link: 
Wandel-enquête Groenontwikkelplan.

Om een idee te hebben over welke plekken het gaat, kun je een pdf-je downloaden met een plattegrondje waar de routes op uit staan getekend. Print het pdf-je uit, ga ermee op pad en vul thuis de enquête in. De download-link voor de pdf vind je onderaan dit bericht.

Wandel-enquête en Groen Ontwikkelplan Lunetten
Meer achtergrondinfo bij de Wandel-enquête lees je hier: doe mee met de Wandel-enquête.
De projectpagina van het Groen Ontwikkelplan Lunetten vind je hier: Groen Ontwikkelplan Lunetten.