Bericht

Krijg de Kleertjes Lunetten gaat door

Geplaatst op 15 juli 2021, 14:53 uur

Beste ruilers,

Jullie kunnen aanstaande zaterdag nog steeds de Kleertjes Krijgen!  ;)


Tot ons verdriet zal de buurtcamping helaas niet door kunnen gaan dit jaar omdat het een meerdaags evenement is. Kleinschalig ruilen zoals ‘Krijg de Kleertjes’ kan echter wel zolang we afspreken geen risico’s te nemen met elkaars gezondheid.

Krijg de Kleertjes Lunetten wordt mogelijk gemaakt door een team vrijwilligers waar ook mensen met verhoogde risico’s en chronisch ziektes tussen zitten. Ons doel is daarom niet alleen om risicogroepen te beschermen maar om iederéén zo gezond mogelijk te houden. We weten namelijk hoe ontwrichtend een chronische ziekte zoals LongCovid kan zijn, en dat wensen we niemand toe. Laten we dus vooral goed voor elkaar zorgen door sociaal dichtbij te zijn maar fysiek afstand te houden.


Om te zorgen dat we op een fijne, veilige, en ook ontspannen manier kunnen ruilen zaterdag willen we jullie vragen om:
- alleen te komen als jij en je eventuele huisgenoten of gezinsleden geen klachten hebben,
- Kom niet als je vermoedt in contact te zijn geweest met iemand met Corona.
- Was je handen bij binnenkomst en vertrekvan,
- We ruilen in de buitenlucht en zullen wijds opgezet de kleertjes per maat op een kleedje leggen. Hou ook daar per huishouden onderling 1,5 meter afstand
Maximaal 15 ruilers per weide (wij zorgen voor een telsysteem) en 2 ruilers per kleedje
- Mondkapjes dragen is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd.

Hopelijk verloopt zaterdag zo succesvol dat we weer maandelijks een ruilmoment kunnen gaan organiseren. Ook wij missen niet alleen het ruilen maar zeker ook het contact met jullie, onze ruilende wijkgenoten. Laten we daarom een beetje rekening houden met elkaar en vooral uitkijken naar al die kleertjes die op onze kinderen liggen te wachten. Op naar een mooie zomer!


Dus: aanstaande zaterdag van 14:00 - 16:00 uur Krijg de Kleertjes Lunetten op Koppelsteede


Tot zaterdagmiddag, tot ruils!

P.s. Muriël, Puck, en Maaike hebben ter voorbereiding alvast wat bakken kleertjes afgestoft en gesorteerd. We zijn echter nog niet aan de hele voorraad toegekomen. Het zou dus kunnen dat je kleding tegenkomt dat bij de verkeerde maat ligt of in jouw ogen niet meer ruilwaardig is. Je helpt ons enorm door deze bij de juiste maat te leggen of in de textielbak die we klaar zullen zetten. Alvast bedankt!

Illustration
 
Deel dit: