Bericht

Utrecht in Dialoog zoekt een bestuurssecretaris

Geplaatst op 4 augustus 2021, 11:23 uur

Wil jij het verschil maken voor Utrechters in alle sociale lagen en met verschillende culturele achtergronden? Wil je daarbij ook je netwerk in de stad uitbreiden en ervaring opdoen bij een maatschappelijke organisatie? Dan is deze functie iets voor jou!

Utrecht in Dialoog brengt mensen met verschillende achtergronden op gelijkwaardige basis in gesprek over uiteenlopende grote en kleine thema’s. Dit resulteert in verrassende ontmoetingen, andere perspectieven en nieuwe inzichten.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een bestuurssecretaris die op overkoepelend niveau wil meedenken over de koers van de organisatie. We hopen dat je 8 tot 10 uur per maand vrij maakt en je bereid bent om minstens twee jaar bij onze te blijven. Deze functie kun je dus heel goed naast een fulltime baan vervullen.

Wat ga je doen?
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de notulen van vergaderingen en besluiten en ontferm je je over de correspondentie uit naam van het bestuur. Daarnaast draag je bij aan een stevig fundament van de organisatie. Ook bepaal je, met je collega bestuurders, de strategie en zie je toe op de uitvoering hiervan. Zo waarborgen we samen de continuïteit en inclusiviteit van de organisatie. 

Wat bieden wij?

– Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
– Een uitgebreid netwerk van maatschappelijk betrokken Utrechters en organisaties
– Verrassende ontmoetingen, verdiepende gesprekken en nieuwe inzichten
– Impact maken bij een organisatie die Utrechters verbindt, versterkt en verrijkt.

Is dit iets voor jou? Laat van je horen en mail naar info@utrechtindialoog.nl

Lees deze vacature op de website van Utrecht in Dialoog.

Illustration
 
Deel dit: