Update

Update bij Modernisering Musketon

Geplaatst op 30 augustus 2021, 18:11 uur

Uitnodiging Gebruikersbijeenkomst Modernisering Musketon

8 september 2021, 20.30 uur

Beste gebruikers van de Musketon,

Welke plannen liggen er voor het Buurtcentrum in de te moderniseren Musketon?
Gaan alle activiteiten er wel in passen?

In onze laatste Nieuwsbrief van begin augustus hebben jullie kunnen lezen dat er twee varianten voor de te moderniseren Musketon zullen doorgaan naar de definitieve, afsluitende  besluitvorming van de haalbaarheidsfase.

In april en in juni hebben we in bijeenkomsten een aantal zogeheten meedenkers of actief bij Musketon betrokken bewoners én een aantal gebruikers/ organisatoren van activiteiten in buurtcentrum Musketon gesproken over de vraag of alle activiteiten die beschreven zijn in het Programma van Eisen van Welzijn/ Buurtcentrum Musketon, gaan passen in de voor het Buurtcentrum te reserveren ruimtes. Conclusie tot nu toe is dat dat mogelijk niet het geval is. Graag spreken we nog met gebruikers die we nog niet gesproken hebben.

Graag spreken we jou als we je nog niet gesproken hebben!

Graag nodigen we je uit om mee te kijken en denken of de ruimtes in de voorliggende varianten van de gemoderniseerde Musketon groot genoeg zijn en of alle groepen er programmatisch en functioneel mee uit de voeten kunnen. 

We hebben de schetsontwerpen van variant 1 en 3 bijgesloten. Ter plekke geven we een toelichting daarbij en maken we inzichtelijk welke activiteit waar geprogrammeerd staat.

Woensdagavond 8 september ontvangen we je graag vanaf 20.30 uur in ruimte A12 in de Musketon!

Laat van je horen en meld je aan via een mailtje naar samenmusketon@gmail.com, uiterlijk 6 september.

Graag tot ziens.

Wij kunnen het niet alleen, maar wel Samen (Musketon)!
Lous, Inge, Alfred en Hein

 

Deel dit: