Bericht

Week tegen Eenzaamheid: trainingsaanbod Vrijwilligersacademie

Geplaatst op 28 september 2021, 10:55 uur

Donderdag a.s. begint de Week tegen Eenzaamheid, er worden in die week allerlei activiteiten in de stad georganiseerd. Voor vrijwilligers en actieve bewoners die zich voor anderen inzetten breng ik graag het volgende aanbod onder de aandacht.

De Vrijwilligersacademie biedt een aantal trainingen aan en er zijn nog plekken beschikbaar:  

De trainingen vinden online plaats en zijn ook toegankelijk voor andere geïnteresseerde bewoners/professionals die meer willen weten over deze thema’s.

Gratis theatervoorstelling ‘Op de Koffie’
6 oktober ‘Op de Koffie’: twee gratis theatervoorstellingen voor vrijwilligers – over eenzaamheid, sociale drempels en verbinding
In het kader van de Week tegen Eenzaamheid wordt deze voorstelling door de gemeente gratis aangeboden aan vrijwilligers die in Utrecht actief zijn. Meer info en reserveren:

‘Op de koffie’ is een theatrale huiskamervertelling van het Nieuw Utrechts Toneel (NUT). De voorstelling is gemaakt op basis van gesprekken met bewoners van Rijnsche Maan, onderdeel van Lister, een zorgorganisatie voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. ‘Op de koffie’ is op zaterdag 2 en zondag 3 oktober ook in de eigen huiskamer te boeken. Een indruk krijgen? Bekijk dit filmpje.


Deel dit: