Bericht

RecycleSint zonder zorgen

Geplaatst op 4 november 2021, 21:42 uur
Illustration

Hoera de RecycleSint speelgoedruilmarkt gaat door! En dat willen we graag zo fijn mogelijk met jullie vieren.

RecycleSint Lunetten wordt mogelijk gemaakt door een team vrijwilligers waar ook mensen tussen zitten die, ondanks de vaccinaties, i.v.m. hun gezondheid nog steeds kwetsbaar zijn. Ons doel is daarom niet alleen om risicogroepen te beschermen maar om iederéén zo gezond mogelijk te houden. Of het nou gaat om ouders die steun nodig hebben om sociaal-economische redenen of i.v.m. een kwetsbare gezondheid, Recyclesint wil graag dat iedereen met een gerust hart mee kan doen.

Daarom willen we jullie graag het volgende vragen:

  • Kom alleen naar het RecycleSint als jij en je eventuele huisgenoten of gezinsleden geen klachten hebben,
  • Kom niet als je vermoedt in contact te zijn geweest met iemand met Corona.
  • Reinig je handen bij binnenkomst en vertrek van de Musketon,
  • Probeer binnen 1,5 meter afstand te bewaren. We zijn heel blij dat we de ruilmarkt kunnen organiseren in de theaterzaal en zullen de tafels met voldoende ruimte opzetten.
  • We verzoeken je zoveel mogelijk een mondkapje te dragen, vooral tijdens het inbrengen en ruilmoment als er veel mensen samen komen. Mondkapjes zijn weliswaar op vrijdag nog niet verplicht, maar we zouden het wel heel erg waarderen. Zo kunnen we allemaal een beetje voor elkaar kunnen zorgen.

Zien we je morgenavond in de Musketon? Je kunt vanaf 18:30 speelgoed inruilen voor ruilpunten en vanaf 20:30 punten inruilen voor speelgoed.

Documenten
Deel dit: