Bericht

Krijg de Kleertjes Lunetten: van ruilmiddag naar verrassingspaketten

Geplaatst op 27 november 2021, 14:07 uur
Illustration

Lieve ruilers,

Met de huidige corona-situatie durven we het niet aan (al zou het mogen) om de komende maand te ruilen. Maar we willen niet weer zo lang “uit de lucht” zijn en daarom:

VERRASSINGSPAKKETTEN VAN KRIJG DE KLEERTJES LUNETTEN

Ja, je leest het goed, we gaan verrassingspakketten voor jullie maken! Jij geeft aan ons door voor wie jij een pakketje kleding kunt gebruiken en wij proberen een leuk pakket samen te stellen. Word je al enthousiast? Lees hieronder hoe het werkt!

Opgeven

Stuur ons uiterlijk woensdag 15 december een mailtje naar Krijgdekleertjeslunetten@gmail.com of een privé berichtje op onze facebookpagina met wat informatie over wat je zoekt. Vermeld hierin: Meisje/Jongen/Neutraal, kledingmaat en schoenmaat, specifieke wens (maximaal 2). Een voorbeeldje: Meisje, maat 86, schoenmaat 22, fan van roze, laarzen.
Heb je meer kinderen? Dan mag je ook meer pakketten aanvragen.

Let op, we starten met 30 pakketten. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Wacht dus niet te lang met opgeven! We zullen in de gaten houden of de spreiding qua maten realistisch is. Als blijkt dat we teveel aanvragen krijgen in één specifieke maat, dan zullen we een stop zetten op die maat. We hebben een flinke voorraad, maar 10 verrassingspakketten in maat 140 gaan we niet redden.

Pakket

Wij gaan nu een mooi pakket voor je samenstellen. Hierin zitten minstens 8 artikelen (bij grote maten kan dit minder zijn). We proberen zoveel mogelijk aan jouw opgegeven wensen te voldoen, maar we garanderen niks. En natuurlijk zullen we jou (of je kind) ook verrassen met iets waar je misschien zelf niet voor zou kiezen.

Ophalen

Op zaterdag 18 december tussen 14.00 en 16.00 uur kun je jouw pakket(ten) ophalen bij de Koppelsteede. Komt dat niet uit? Binnen Lunetten kunnen we het ook langsbrengen in de week van 20 december.

Ruilen, krijgen, doneren

In principe is dit aanbod op basis van ruilen. Bij het ophalen van jouw pakket lever je jouw ruilmateriaal bij ons in (let op, alleen kinderkleding!). 
Aangezien de kerst voor veel mensen een dure tijd is, willen we 10 van de pakketten beschikbaar stellen voor mensen zonder ruilmateriaal. Wil jij graag gebruik maken van dit aanbod, geef dit dan aan bij jouw opgave. 


We verwachten een heel eind te komen met onze huidige voorraad, maar vooraf extra ruilmateriaal hebben, kan wel fijn zijn. Mocht je in de buurt wonen van één van onze vrijwilligers, dan zijn we heel gelukkig als je jouw ruilmateriaal al eerder wilt komen langsbrengen. Neem daarover even contact met ons op via een berichtje op onze facebookpagina fb.me/krijgdekleertjeslunetten of via een mail naar krijgdekleertjeslunetten@gmail.com. 

Ook donaties zijn erg welkom. Daarmee zouden we meer pakketten kunnen maken voor mensen die het goed kunnen gebruiken!

Laat je verrassen en tot ruils!

Deel dit: