Bericht

Lunetten.nl zoekt schrijvers!

Geplaatst op 13 maart 2022, 00:00 uur
Illustration

Op de website lunetten.nl vind je veel informatie over activiteiten in de wijk. Maar eigenlijk willen we de bewoners van Lunetten nog veel breder informeren over wat er in de wijk speelt. Daarom zoeken we bewoners die graag mee willen schrijven op www.lunetten.nl . Je kunt aan van alles denken: bijvoorbeeld blogs, nieuwsberichten, artikelen, interviews, themapagina’s (over bijvoorbeeld sport, groen, hulpacties, zorg, etc.) Als het maar over Lunetten gaat of relevant is voor de bewoners van Lunetten. En als je liever een vlog maakt, een podcast of foto’s dan zijn er ook mogelijkheden.

Wat vragen we van je: dat je met enige regelmaat iets maakt voor Lunetten.nl. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar wel aardigheid in het schrijven voor de website en interesse in alles wat reilt en zeilt in Lunetten.

Wat krijg je ervoor terug: het is een vrijwilligersfunctie waarin je ervaring op kunt doen met schrijven en online publiceren. En mocht je die ervaring al hebben; een podium om daar wat mee te doen. We proberen af en toe een gezellige en/of informatieve bijeenkomst te organiseren.

Interesse: stuur mij een berichtje naar 0654693775 (Gerda Bultstra)

Deel dit: