Bericht

17 september wijkdag Lunetten

Geplaatst op 2 september 2022, 11:27 uur
Illustration

Winkeliers, verenigingen, BOL, bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen van de wijkdag op 17 september. En jazeker, ook wij als redactie van Lunetten.nl hebben een stand gehuurd en hopen je daar te zien. Enne.. bij de BOLloop kunnen ze nog vrijwilligers gebruiken. Uurtje werk (kleine moeite groot plezier) :-)

17 september, 10.00 - 16.00 uur. Jij komt toch ook?

Rommelmarkt en kindervrijmarkt
Winkelcentrum Lunetten wordt omgetoverd tot een gezellige markt, met rommelmarktkramen van bewoners, informatiekramen van lokale organisaties en een kindervrijmarkt. Bewoners kunnen voor €22,50 een kraam huren via de website van het winkelcentrum. Een mooie gelegenheid om de zolder of garage weer eens op te ruimen of om uw organisatie onder de aandacht te brengen in de wijk. Voor de kinderen is er de gelegenheid om kosteloos hun kleedje met spullen uit te stallen.

Open Podium
Op de Wijkdag is er, zoals elk jaar, ook plek voor lokaal talent en lokale organisaties om zich te presenteren aan de wijk. Een dans-workshop, optreden met je band, vechtsport-demonstratie of moppen tappen? Voor dit alles is er plek op het Open Podium! Je kunt je aanmelden via de website van het winkelcentrum.

Activiteiten
Bij de bouwspeeltuin Fort Luna kan dit jaar (2022) helaas niet gevaren worden in kano’s, maar bij de Musketon wordt weer geschaakt van 12:00 tot 15:00 uur.
Het Repair Café  helpt je al je kapotte spullen repareren. Dit alles wordt omlijst door optredens van Straatorkest Miami.

BOL-loop
Tijdens de wijkdag vindt ook de BOL-Loop plaats. Sinds 2017 met digitale tijdregistratie. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor 5 of 10 km. of voor de Kidsrun van 1 km.

Deel dit: