Bericht

Rommelroute, wijkdag en de toekomst van het BOL

Geplaatst op 5 juni 2023, 15:13 uur
Illustration

Wat was het zondag weer gezellig in de wijk tijdens Rommelroute Lunetten! 
Het volgende grote wijkevenement is de wijkdag op zaterdag 23 september. Dan is er een rommelmarkt en kindervrijmarkt rond het winkelcentrum, kunnen wijkorganisaties zich presenteren en wordt de BOL-loop weer gehouden. En nog veel meer. De wijkdag wordt voor een groot deel georganiseerd door de winkeliersvereniging. Maar ook wordt er altijd van alles geregeld door het BOL (Bewoners Overleg Lunetten), zoals de BOL-loop, ehbo-ers, muziek, de aanwezigheid van burgermeester en/of wethouders, et cetera.

Het BOL wil een frisse start maken en is op zoek naar bewoners die het leuk en belangrijk vinden dat dit soort wijkevenementen en - activiteiten plaats (blijven) vinden. Of die mogelijk zelf ook goede ideeën hebben voor de wijk en wat ondersteuning kunnen gebruiken (zo zijn wij als Rommelroute-organisatie bij het BOL terechtgekomen).

Op zondag 25 juni van 11 tot 13 uur is er een (gratis) brunch om kennis te maken, informatie te krijgen over het BOL en mee te denken over de toekomst van het BOL. Schrijf je in op: https://www.bewonerslunettenactief.nl/ . Meer weten? Stuur een berichtje.

Deel dit: