Bericht

(oud)cursisten SpringingTheater met 25% korting naar NTT

Geplaatst op 1 maart 2024, 19:21 uur
Illustration

Het Nederlands Theatersport Toernooi (NTT) is een jaarlijks terugkerend toernooi waarin improvisatieteams uit heel Nederland en Vlaanderen/België in de verschillende zalen van 'Het Huis' in Utrecht strijden om de eer wie zich 'het beste improvisatieteam' mag noemen.  Dit jaar wordt op 6 en 7 april de jubileumeditie gevierd: het is voor de 10e keer dat deze wedstrijd georganiseerd wordt (tijdens de Corona pandemie kon het een paar keer niet door gaan).

SpringinTheater is als jaren lang sponsor van dit mooie evenement, en stelt alle (oud)cursisten die ook een cursus bij Springintheater of de Lunetics een cursus gevolgd hebben dit jaar in staat om met 25% korting voorstellingen van dit toernooi bij te wonen.  Het betreft korting op alle zaterdag kaarten, en de zondagochtend kaart van het NTT 2024 op 6 en 7 april. Zaterdag- en zondagochtend  €7,50 ipv €10,- per stuk en de Passe Partout Zaterdag €22,50 ipv €30,- (finale is uitgesloten van deze korting).

Als je als (oud)cursist interesse hebt kun je contact op nemen met Nico Groenenberg (nico@springintheater.nl / 06-34944350), dan krijg je zo snel mogelijk een unieke kortingscode toegestuurd (zolang de voorraad strekt). 

Deel dit: