Organisatie

Lunetten Plandelt!

Non-profit, Informele groep

Vind je het niet erg om ook een ander dan je eigen straatje schoon te vegen? Misschien is de deze plandelgroep dan wat voor jou.

Plandelen is de slow variant van plogging: wandelen met een knijpstok, waarbij je zwerfafval van straat en uit de bosjes plukt.

In één uurtje heb je de wijk een stuk groener gemaakt en ben je ook aardig op weg naar die 10.000 stappen die je toch al wilde maken.

Het is gezellig én laagdrempelig. Van klein tot groot, van kleuter tot senior, of je in topconditie bent of juist wat minder mobiel: iedereen mag mee plandelen. Het tempo ligt laag en een zak open houden kan iedereen. Je krijgt stapels complimenten van voorbijgangers.


Voor afvalgrijpers en vuilniszakken wordt gezorgd. We gaan regelmatig onregelmatig op pad -de datum en locatie wordt in een speciale whatsappgroep gecommuniceerd. Deelname is helemaal vrijblijvend (en gratis)


Als je me even belt of mailt of appt, voeg ik je aan de whatsapp-groep toe. En dan wijst het zich verder vanzelf. Tot plandel!


 


UPDATE (2022) De kartrekkers van Lunetten Plandelt! zijn Nelleke Westerveld & Bianca Klabbers! Wil je meedoen of eens aanhaken, dan kun je een mailtje sturen naar n.i.westerveld@gmail.com


 

Illustration
 
Deel dit: