Organisatie

De weg omhoog Coaching

Onderneming

Vanuit mijn hart coach ik mensen die stagnaties ervaren in hun dagelijks leven. Tevens coach ik teams op de werkvloer, om een beter op elkaar ingespeeld team te worden, met aandacht voor elkaar. 


Ik coach vanuit de Body and Mind Language leer. Body and Mind Language Coaching is coaching die zich richt op de oplossing vanuit het lichaam. Want als jij met je hoofd de vragen niet kunt beantwoorden, kan jouw lichaam dat wel. Daar is geen uitzondering op. Jouw lichaam weet altijd de antwoorden, als jij ze maar opmerkt.


Met interventies die worden ingezet geeft jouw lichaam de antwoorden om jouw stagnaties op te gaan lossen. Ik help je deze antwoorden op te merken, in te zetten, door te voeren en te ervaren wat het met je doet. Omdat ervaren tevens betekent dat je het vervolgens opslaat en erop terug kunt pakken, is het succes gegarandeerd.


Een BML coachsessie is dus niet zitten op een stoel met een kop thee, is dus niet ik weet het niet zeggen en klaar.
Een BML Coachsessie is op zoek gaan in je lijf, luisteren naar je lijf, en horen wat je lijf te zeggen heeft. Diepgaande coaching die vaak een uitkomst biedt bij complete stagnaties en vastlopers. Integreren en altijd kunnen terug vinden bij jezelf.


Uniek in Lunetten en omgeving, is coaching vanuit BML. 
Dus ben jij jezelf kwijt, heb je enorme behoefte aan antwoorden maar vindt je ze niet. Heb je lichamelijke klachten maar kan de medishe wereld er niet achter komen waarom? Laat mij je dan, vanuit liefde helpen, op weg naar antwoorden. ( let op. Ik ben geen arts. Dit mag nooit ipv artsbezoek worden ingezet maar kan wel n aanvulling zijn)


Bij BML Coaching gaan we uit van de regel alles is informatie. Dus ook dat waarvan jij denkt dat t niet belangrijk is, kan onschatbare informatie bevatten om jouw stagnaties op te lossen.

Deel dit:
Contactpersonen van De weg omhoog Coaching