Organisatie

BRNK grafisch ontwerp

Onderneming

BRNK is als grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in de ondersteuning van bedrijven en organisaties op het gebied van toerisme en cultuur- en natuurhistorie.
BRNK geeft vorm aan plattegronden, routekaarten, routebeschrijvingen, (beleids)rapporten, magazines en andere ondersteundende publicitaire materialen voor print en web.

BRNK is de initiatiefnemer van de wesbite www.amelisweerd.com, waar veel informatie te vinden is over activiteiten op Amelisweerd & Rhijnauwen en over de geschiedenis van deze bijzondere landgoederen, die door veel bewoners van Lunetten gezien worden als hun spreekwoordelijke achtertuin.
BRNK is ook de uitgever van de Amelisweerd Agenda, de Amelisweerd Kalender, het stinzenplantengidsje en van diverse (wandel)routes die over de landgoederen voeren.

BRNK biedt daarnaast – deels op non-profit basis – ondersteuning aan diverse maatschappelijke organisaties in Lunetten door het ontwikkelen van publiciteitsmateriaal, zoals de uitingen van Lunetten Wil Wel (o.a. de pagina in Hallo! Lunetten), Burennetwerk Utrecht Zuid en de website van de KRU: stopverbredingringutrecht.nl

Deel dit: