organisatie

Zin in Buiten

Onderneming

Plannen maken met gevoel


Zin in Buiten helpt je bij je persoonlijke plan voor een duurzaam landschap. Zij organiseert een leergang: nieuw idee op mijn erf voor mensen in het buitengebied met hun maatschappelijke en ondernemende initiatieven. Eline van de Veenschreef in 2015 het boek: Ondernemend Buitenleven. De onderneming biedt kleine ondernemers en erfdelers ondersteuning om een eigen locatie in het buitengebied te ontwikkelen, omdat juist zij een groene en sociale bijdrage kunnen leveren aan hun omgeving.


Activiteiten


Zin in Buiten biedt ondersteuning aan een persoonlijk planproces. Juist in de oriënterende fase kan ze daarmee dure inhuur van adviseurs voor haar klanten beperken. Met dit boek, coaching op het planproces en het faciliteren van het lerende netwerk, wil zij een betaalbaar alternatief bieden. Ook helpt zij als landschapsontwerper met een passende ruimtelijke inrichting van het nieuwe erf.


Community


De kracht van samenwerken en netwerken is verweven in het aanbod doordat Zin in Buiten ook fungeert als platform voor initiatiefnemers in het buitengebied. Online kun je direct anderen ontmoeten in de facebookgroep Zin in Buiten – erfdelers NL, of door te reageren op artikelen op de website www.zininbuiten.eu/blog. Ook kun je unieke, inspirerende locaties bezoeken als werkplek in de natuur via: www.seats4silence.com.


Drive


Zin in Buiten gelooft dat juist de kleine bedrijven, particulier natuurbeheerders en open erven de authenticiteit en ervaringen kunnen bieden, die aansluit op de behoefte aan meer menselijke maat in de samenleving. Of het nu gaat om het leveren van voedsel, zorg of natuur. Krachten bundelen brengt een nieuwe generatie buitenlui, welzijn en lokale economie in onze buitengebieden. Doe je mee?

Deel dit: