organisatie

RecycleSint Lunetten

Non-profit

Recyclesint Lunetten! 


Zou de Sint alle cadeautjes al klaar hebben liggen? Bij ons ook niet! Het is ook wel zonde als sinterklaas allemaal nieuw speelgoed geeft, terwijl er nog heel veel mooie spullen zijn waar niet meer mee gespeeld wordt.


Daarom willen we elkaar, het milieu en andere gezinnen helpen door Recyclesint Lunetten te organiseren. 


Tijdens Recyclesint ruilen we speelgoed, boekjes en spelletjes met elkaar, met gesloten beurs. Beter voor het milieu, gezellig, en goed voor de wijk. 


Werk je de komende weken net als wij door de speelgoedstapel en reduceer deze tot datgene waar je kinderen echt nog mee spelen. Selecteer uit de rest wat schoon, heel, en compleet is en gun dat speelgoed, boekje, of spelletje een tweede leven bij een ander kind. Je eigen kinderen worden weer verblijd met het ingebrachte speelgoed van anderen. Het moois dat overblijft wordt gedoneerd aan lokale goede doelen zoals voedselbank Lunetten en huize Agnes. Zo kunnen we samen zoveel mogelijk kinderen van decembercadeautjes voorzien. 


De speelgoedruilmarkt Utrecht Lunetten vindt plaats op vrijdagavond 5 november in de theaterzaal van de Musketon. Op onze pagina volgt nadere informatie en updates.

Illustration
 
Deel dit: