organisatie

Yogastudio Meisjes van de Maan

Onderneming

Heb jij je ooit wel eens verwonderd over de magische kracht van de maan? Ze biedt licht in de duisternis en regelt grote natuurprocessen zoals eb en vloed. Waar je ook bent. Maar de maan heeft jou met haar sprankelende energie nog veel meer te bieden. Doordat je voor meer dan 50% uit water bestaat, reageren ook je lichaam en geest op haar kracht tijdens elke specifieke maanfase. Ze versterkt jouw levensenergie. Zo laat de maan jouw dromen nog meer schitteren.


Wil je het beste uit de magische kracht van de maan en jezelf halen? Yin yoga kan je hierbij helpen. Je bent van harte welkom bij een van mijn lessen.Hierin help ik je aan de hand van visualisaties en houdingen om jouw levensenergie te zoeken en zo de magie van de maan te ervaren. Alles om in je eigen kracht te staan en je gelukkiger, gezonder en meer in balans te voelen.


In mijn ontspannen yin yoga lessen zijn we langer in de houding dan bij andere yoga vormen, ongeveer 3 tot 5 minuten. Hierdoor stimuleren we ons bindweefsel en geven we het de tijd om soepeler of meer vloeibaar te kunnen worden. Dit helpt uiteindelijk ook om flexibeler te worden. Yin yoga is geschikt voor alle niveau's.


Uiteraard staat er na de les een kopje thee voor je klaar om je ervaringen met mij en de andere deelnemers te delen. 


Wil je je aanmelden voor een les? Stuur een mail of kijk op de website.
Elke dinsdag van 9:30 - 10:30 uur
Elke donderdag van 20:00 - 21:00 uur 

Locatie:
Dansage studio
Zwarte Woud 216
3524 SL Utrecht

Illustration
 
Deel dit: