organisatie

Noreen Tatuhey - Ademcoaching

Onderneming

Ademhalen is letterlijk levensenergie tot ons nemen. Zonder zuurstof is er geen leven. Heel logisch en toch zijn we ons er vaak niet van bewust HOE we ademen. Door bepaalde (stressvolle) situaties in ons leven passen wij onbewust onze ademhaling aan. Je houdt je adem bijvoorbeeld in als er iets heftigs gebeurt of wanneer je een negatieve emotie wilt onderdrukken. Hierdoor ontstaat een aangepaste adempatroon. Vaak uit zich dat in een onregelmatig, oppervlakkig/hoge of beperkte ademhaling met alle gevolgen van dien.Denk aan klachten als: 
⇝ Vermoeidheid
⇝ Burn-out en (emotionele) stress
⇝ (vage) Rugklachten
⇝ Depressie
⇝ Slecht slapen
⇝ Paniekaanvallen
⇝ Hyperventilatie en astma


Hoe zou het zijn wanneer je weer rust in je hoofd en lichaam ervaart? Dat je weer goed kunt slapen? Je energieker voelt? Dat je meer (be)grip krijgt op je emoties en zelf je stressniveau weet te verlagen door dieper en voller te ademen. Ofwel: leer bewuster te ademen.


Als ademcoach maak ik je bewust van de zelfherstellende kracht van jouw ademhaling. En hoe je deze ten volle kunt benutten. Je ervaart DIRECT het effect op fysiek, mentaal en emotioneel nivo!


Kijk op mijn website hoe ik te werk ga bij een ademsessie. Wees welkom!

Deel dit:
Contactpersonen van Noreen Tatuhey - Ademcoaching