organisatie

Arctic Adventure Expedities

Onderneming

De échte expeditiebeleving, maar dan zonder alle rompslomp eromheen. Arctic Adventure organiseert laagdrempelige, full service winterexpedities.


Tijdens de Expedition Experience ga je er in een kleine groep op uit. Arctic Adventure regelt bijna alles.


De groepsmaterialen zoals tent, kooktoestellen en communicatiemiddelen zijn verzorgd. Maar ook de persoonlijke zaken zijn geregeld. Denk hierbij aan de slaapzak, ski’s, schoenen, slaapmatje en de slee. Grote investeringen die jij nu niet zelf hoeft te doen.


Arctic Adventure biedt drie expeditieniveaus:


Expedition Experience
Blue label expedities


Laagdrempelige expedities voor iedereen met een goede conditie en doorzettingsvermogen.

Ervaring is voor deze reizen niet nodig. Stap voor stap leer je alles wat nodig is voor een echte expeditie. Per dag leg je ongeveer 15 kilometer af door een prachtig besneeuwd landschap. Je bagage zit achter je in een slee. Laat de rust van de natuur op je inwerken en laat je gedachten de vrije loop. Samen ondernemen we mooie avonturen in bijvoorbeeld Zweden of Noorwegen.


Expedition Challenge
Red label expedities


Uitdagende expedities in onbekend terrein die meer van je vragen.

Op deze tocht heb je je goed voorbereid. Je conditie is op orde en je weet waar je aan begint. Met een slee achter je aan leg je elke dag 20 kilometer af. Zo doorkruisen we onbekend terrein. Een uitdagende tocht waarbij we als één team op elkaar zijn aangewezen. Heerlijk om terug te gaan naar de basics. Deze tochten vinden o.a. plaats in Rusland, Noorwegen en IJsland


Expedition Major
Black label expedities


Zware tochten die fysiek en mentaal uitdagend zijn voor de diehard avonturier.


The real deal. Expedities voor de diehard avonturier. Fysiek zwaar en mentaal uitdagend. Dit zijn lange tochten in de kou. Dagelijks leg je 25 kilometer af met 70 kilo bepakking in je slee. Hier heb je naar toe gewerkt. Maanden, wellicht jaren. Nu of nooit. Geen tijd om steken te laten vallen. We steken Groenland over, gaan naar de Noordpool of Antarctica.

Thema
Toerisme
Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Arctic Adventure Expedities