Organisatie

Lovely Workout

Onderneming

Al jarenlang geef ik enthousiast training en begeleiding. Naast mijn sportkwalificatie voor fitness ben ik aan de HKU Utrecht afgestudeerd als eventmanager met als specialisatie sportactiviteiten. Voor bedrijven bied ik via werkzaamheden in de teamuitjes o.a. sportieve events aan die een mix vormen tussen denken en bewegen. 


Wat mij altijd fascineert is dat veel mensen sport en dan met name fitness, niet volhouden. Daarom heb ik onderzoek gedaan naar ‘Het retentieprobleem in de fitnessbranche’. De cijfers zijn schokkend. Uit Europees onderzoek blijkt dat 97% geen sportritme vindt. 


Hoe kan dat? 


Met Lovely Workout wil ik het sporten weer leuk maken. Bewegen is geen straf, het is geen werk, maar een natuurlijke behoefte. Kijk maar naar kinderen. Ze zijn er dol op. Bij Lovely Workout train je in een kleine groep of individueel, maar altijd met begeleiding. Zo boek je bijna ongemerkt vooruitgang. Wij bieden uitsluitend personal trainingen en groepstrainingen aan. Volgens onze eigen methode. Waarbij niet één sport of sportmethode centraal staat. Naast onze wetenschappelijk kennis, gebruiken we ook onze mensenkennis. Zie het als onze Yin en Yang. Ze zijn allebei nodig om in balans te zijn. Wij gaan uit van wat jij wilt bereiken. En daar werken we stap voor stap naartoe.


 


 

Illustration
 
Deel dit: