organisatie

Stappen in Leefstijl

Onderneming

Ik ben Marieke Wenting, leefstijlcoach, runningtherapeut en coach voor het leefstijlprogramma CooL. Ik begeleid vrouwen en mannen om een gezondere leefstijl te krijgen & te houden en om weer fit te worden (fysiek en mentaal). Gedragsverandering is de rode draad in mijn aanpak.
Een gezonde leefstijl wil niet zeggen dat je nooit meer taart mag eten of nooit meer een glas wijn mag drinken. Genieten hoort ook bij een gezonde leefstijl. Het gaat bij een gezonde leefstijl om een gezonde balans. Ik gun iedereen die gezonde balans.
Tijdens de leefstijlcoaching bepaal jij zelf wat je wil veranderen en welke doelen je wil bereiken. Voorbeelden van doelen zijn: meer bewegen, gezonder eten, afvallen, een betere balans, meer energie, beter slapen en/of minder stress. 
Bij runningtherapie is (rustig) hardlopen het instrument om te werken aan jouw doelen. Je hoeft geen ervaring te hebben met hardlopen (het mag wel) om te starten met runningtherapie.
Als CooL-coach begeleid ik mensen individueel en in groepsbijeenkomsten om gezonder te gaan leven. Dit programma is opgenomen in de basisverzekering en wordt volledig vergoed. Hiervoor is een verwijzing nodig van je huisarts. 
Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek, via de website (contact), email of telefoon, kun je een afspraak maken of je vraag stellen.

Thema Gezondheid
Illustration
 
Deel dit: