Nico Groenenberg

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Nico?

Ik woon aan de Noordkant van Lunetten, waar ik net na de eeuwwisseling met mijn partner een huis heb gekocht. Huisje, boompje beestje, (beestjes tegenwoordig alleen in het wild in de tuin). 

Mijn werk en hobbies

Na jarenlang als procesmanager, consultant en managementtrainer in commeciële ICT-sector gewerkt te hebben heb ik een jaar of 15 geleden ervoor gekozen (weer) mijn voorliefde voor theater weer serieus op te pakken. Behalve zakelijke teamtrainingen op gebied van toegepaste imrpovisatie, lichaamstaal en organisationla en corporate storytelling geef ik praktisch iedere doordeweekse avond cursussen op gebied van improvisatietheater aan particulieren, een deel daarvan in de Musketon, een deel daarvan in mijn eigen theaterstudio in de Rivierenbuurt. Ik maak met o.a. Terugspeeltheater Amsterdam ook Daarnaast heb ik een grote interesse voor spelen en spelletjes, en zet deze waar mogelijk ook in als verander- of leerinstrument (serious gaming), naast tabletop vooral in de vorm van reallife games

Mijn omgeving

Ik geniet erg van de nabijheid van het Beatrixplansoen en forten van de Hollandse Waterlinie. 

Mijn droom

Ik ben hier in Lunetten komen wonen vanwege de combinatie van wonen in een stad, maar met de ruimte en gemoedelijkheid van een dorp. Al moet ik zeggen dat de nabijheid van verkeersknooppunt Lunetten (en daarmee de snelheid waarmee je alle kanten op kunt) ook een belangrijke vestigingsfactor. Ik hoop van harte dat er ooit nog een een leuk vlakkevloer-theater inde wijk komt. Misschien dat ik daar zelf wel een handje bij kan helpen... ;-)

Mijn expertise

Ik verzorg workshops en trainingen op gebied van (toegepaste) improvisatie en (organisational) storytelling. Daarnaast geef ik cursussen op gebied van improvisatietheater. Daarnaast heb ik de nodige kennis ervaring op gebied van proces- en projectmanagement en bestuurswerk.

Mijn mogelijkheden

Ik ben eventueel te bevragen voor rollen presentator, gespreksleider, workshopleider.

Relevante ervaring

Ervaring op gebied van proces- en projectmanagement, groepsdynamiek, didactiek, theater, journalistiek.

Diensten aangeboden door Nico
Organisaties van Nico
Activiteiten van Nico
Berichten van Nico
Locaties van Nico