Project

Last van een Zendmast Utrecht

Geplaatst op 23 januari 2020, 20:49 uur

Het nieuwe 5G wordt gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Door 5G & het Internet of Things (IoT) wordt alles met elkaar verbonden. Je koelkast praat met je energiemaatschappij. AI bestuurt je auto. Mens en machine smelten samen. Het klinkt als een sprookje, maar niet zonder donkere kanten.

In werkelijkheid zal dit 5G-netwerk resulteren in veel meer antennes, dichtbij huis, met hogere frequenties, meer en intensere straling, hoger energieverbruik, meer schade aan mens, milieu en klimaat en een Big Brother die overal meekijkt en luistert.
Voor de duidelijkheid: het gaat hier om niet-ioniserende, electromagnetische straling, radio-activiteit is wat anders.

Ook zijn er tot nu toe 50.000 satelieten gepland om 5G straling naar de aarde te zenden, overal ter wereld. Een aantal is al geplaatst, maar nog niet in werking. Desondanks verstoren ze het licht aan de sterrenhemel nu al zodanig, dat astronomen hun onderzoek aan het heelal niet goed meer kunnen doen.

Toelichting

“Het plaatsen van tientallen miljoenen 5G-antennes zonder een enkele biologische veiligheidstest moet wel het domste idee zijn dat iemand ooit in de geschiedenis van de wereld heeft gehad.”
Prof. Dr. Martin Pall, em. Washington University

Met 5G worden er overal antennes geplaatst, op korte afstand van elkaar. Bijv. in lantaarnpalen, op putdeksels, op bushokjes, op gebouwen. Maar ondertussen is er nauwelijks onderzoek gedaan naar gevolgen voor de gezondheid van 5G, toch wil de overheid het gewoon uitrollen. Er is zelfs een nieuwe telecomwet in de maak die gemeenten en andere organisaties verbiedt om antennes tegen te houden. Antidemocratisch dus. Ondertussen is er wel heel veel onafhankelijk onderzoek naar 2G t/m 4G, dat ernstige schadelijke effecten aantoont voor de gezondheid van mens, dier en milieu. Zie bijv. https://bioinitiative.org/

Mensen worden dus gewoon als proefkonijn gebruikt. Wat dat kan doen met je gezondheid, kun je zien in de ervaringen van mensen uit Maastricht. Daar is 5G getest, zonder dat gemeente, GGD of burgers er iets van wisten. En er wordt nog steeds getest, misschien met 5G technieken op 4G of 3G. Er worden wel vergunningen verleend door het ministerie van Economische Zaken, maar er is geen enkel onderzoek naar gezondheid als gevolg van de testen. En het is blijkbaar niet verplicht om openbaar te maken waar en wanneer er wordt getest, op welke frequenties, met welke technieken en op welke sterkte. Daarnaast zijn er ook 5G lantaarnpalen geplaatst.

Klachten waren bijv:

  • “Dit experiment heeft onacceptabele vormen aangenomen, wij kunnen niet meer in ons huis wonen, tevens voorspelt de geniepige wijze waarop het experiment gedaan wordt niet veel goeds.”

  • “Jouw tip voor Wifi heeft enigszins geholpen, maar de stress in huis blijft enorm; ons huis is onbewoonbaar geworden."

  • ”Veel last van slapeloosheid, oorpijn en vermoeidheid en mijn hond is onrustig sinds de zendmast op ons dak is geplaatst.”

Zie ook deze uitgebreide, schokkende brief van iemand die lantaarnpalen met 5G technologie voor zijn huis kreeg. Ze zijn uit hun eigen huis verdreven: https://www.stopumts.nl/doc.php/Verhalen/12200/ervaring_5g_in_maastricht

Maastricht heeft een kritische zienswijze ingediend tegen de nieuwe Telecomwet. https://www.stopumts.nl/doc.php/Berichten%20Nederland/12193/maastricht_maakt_bezwaar_in_den_haag_tegen_5g-netwerk_(en_internetconsultatie)
Uit Geneve komen vergelijkbare berichten en daar is de uitrol van 5G stilgelegd. Zie https://www.illustre.ch/magazine/5g-sentons-cobayes

Wereldwijd zijn er wetenschappers, artsen, astronomen, bijenhouders, weer-deskundigen enz. die protesteren. In hun petities en appels staan links naar onderzoek, wetten etc.

http://www.5gappeal.eu

https://www.5gspaceappeal.org

https://www.astronomersappeal.wordpress.com

https://www.hippocrates-electrosmog-appeal.be/signataires?lang=nl

Voor informatie in het Nederlands, zie bijv. www.5gisnietoke.nl; www.stopumts.nl; www.stralingsbewust.info

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Geen 5G in Utrecht en Nederland. Gezondheidsklachten als gevolg van electromagnetische straling worden door de gemeente en de overheid serieus genomen en op een goede manier verwerkt. Onafhankelijk onderzoek wordt serieus genomen. Er wordt gewerkt aan veilige technologie.
Idee
Deel dit: