Project
Lopend

Sociaal Tuinieren

Geplaatst op 29 januari 2020, 17:33 uur

Burennetwerk Utrecht Zuid (team Lunetten) en Present Utrecht hebben de handen ineen geslagen om met flexibele groepen vrijwilligers verwaarloosde tuintjes in Lunetten aan te pakken. Mensen beschikken vaak niet over het geld, netwerk of gezondheid om hun eigen tuintje bij te kunnen houden. Soms loopt het dan ook uit de hand, en daarom kunnen veel mensen wel een helpende hand gebruiken in hun tuin! Vele handen maken licht werk, en daarom worden er grote vrijwilligersdagen georganiseerd waar we met een gezellig grote en elke keer wisselende groep een grote slag kunnen slaan in de tuintjes. 

Gewenst resultaat Minder verstening, meer groen, en meer sociaal contact in de wijk!
Deel dit:
2 project-updates

Cees van den Brink

21-jan-2022 21:06
Project volgens planning

Sociaal tuinieren heeft inmiddels een aantal keer in Lunetten plaatsgevonden. Ondanks corona zijn in 2020 en 2021 meerdere bewoners tijdens de Sociaal tuinieren-dagen geholpen bij het onderhoud van hun tuin. Ook in 2022 gaat sociaal tuinieren weer plaatsvinden. Tijdens NLdoet op 12 maart steken we d...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina

Cees van den Brink

11-mrt-2023 10:21
Project volgens planning

Ook in 2023 organiseren Burennetwerk Utrecht Zuid, Lunetten Wil Wel en Present Utrecht een Sociaal tuinieren-dag, deze keer op zaterdag 22 april. We kunnen wel weer wat handjes gebruiken!

Lees hier meer: sociaal tuinieren 22 april 2023


0

Open de update in eigen pagina